İçeriğe geç

Platform Sonunda Ne Anlatmak Istiyor

The Platform’da anlatılmak istenen nedir?

Film, toplumsal sınıflar, bireysel bencillik, paylaşım, adalet ve insan doğasının karanlık yönleri gibi derin temaları ele alıyor. Yapıdaki katmanlar, toplumun sınıf yapısını ve kaynakların üst sınıf ile alt sınıf arasındaki adaletsiz dağıtımını sembolize ediyor.

Platform filmin sonunda ne oluyor?

İkili masadaki son yemeği kurtarmayı başarmıştır ve bu mesajı ileriye taşımaya hazırdır. Ancak, platformda bir çocuk olduğunu, bir şehir efsanesi gibi konuşulduğunu kendi gözleriyle gördüklerinde, mesajları biçim değiştirir ve filmin sonunda platform, yemeğini yiyen küçük kızla birlikte yükselir ve uyumaya başlar.

Platform filmi ne mesaj veriyor?

“Platform” filmi toplumsal meseleleri ele alırken aynı zamanda dayanışma, empati ve hoşgörü gibi insani değerleri de sorguluyor. İnsanları eşitlik için mücadele etmeye teşvik ederken, aynı zamanda kendi çıkarlarından vazgeçerek birbirlerine destek olabileceklerini de vurguluyor.

Platform dizisi ne anlatıyor?

Öncül. Kuzey Denizi’nde konuşlanmış Kinloch Bravo petrol platformunun mürettebatı karaya dönmeye çalışırken, gizemli bir sis çöker ve dış dünyayla iletişimi keser. Mürettebat dayanıklılık ve sadakat sınırlarının sonuna kadar zorlanır ve hayal gücünün ötesindeki güçlerle yüzleşmek zorunda kalır.

Platform olayı nedir?

Başkalarının deneyimini yanıltmak ve/veya bozmak amacıyla Twitter’ın izinsiz kullanımıyla ilgili bilgiler;

The Platform 2 gelir mi?

20 Mart 2020’de Netflix’e gelen ve pandeminin başlangıcında küresel bir etki yaratan The Platform’un devam filminin yayın tarihi açıklandı. Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönettiği ilk film gibi The Platform 2 de 4 Ekim’den itibaren Netflix’te yayınlanacak.

Filmin sonunda ne yazar?

Jenerik, bir filmin başında veya sonunda yer alan reklam metinleridir.

Platform filminin devamı var mı?

Platform 2Platform / Devamı

Başlangıç filmin sonunda ne oluyor?

İzleyicilerin aklında soru işareti oluşturan şey, Cobb karakterinin gerçeklikle bağlantı kurmasını sağlayan totem olan çarkın son hareketinin görülmemesidir. Gerçek hayatta topaç bir süre sonra dönmeyi bırakırken, rüyalarda dönmeye devam eder. Ancak Nolan, izleyici topaçın kaderini göremeden filmi final sahnesinde bitirir.

The Platform korku filmi mi?

Platform (İspanyolca: El hoyo, The Hole olarak çevrilmiştir) Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönettiği 2019 İspanyol sosyal bilim kurgu korku filmidir. Film, “Dikey Özyönetim Merkezi” adı verilen büyük, kule benzeri bir mekanda geçmektedir.

Mesaj konusu nedir?

“Mesaj”, Amerikalı bilim adamı Carl Sagan’ın 1985 tarihli sert bir bilimkurgu romanıdır. İnsanlık ile teknolojik olarak daha gelişmiş bir dünya dışı yaşam formu arasındaki teması konu alır.

Filmi yapan kişiye ne denir?

Yapımcı: Film yapımcısı, filmin çekimi için gerekli koşulları sağlar.

Platform filminde ne anlatılmak isteniyor?

Çünkü bu film geçmişten günümüze insan hayatını anlatıyor. İnsanları, toplumu, ikili ilişkileri, eşit olmayan durumlarda ortaya çıkan farklı karakterleri, inanma, merhamet isteme, iyilik ve kötülük, insanların konumları nedeniyle değişmesi, ödül ve cezaları anlatıyor.

Platform 7 ne anlatıyor?

Bir tren istasyonunun 7 numaralı peronunda korkunç bir olaya tanık olan ve hafızasında tanık olduğu olayla kendi hayatı arasında bir bağ bulan Lisa’nın hikayesi.

The Platform hapishane mi?

David Desola ve Pedro Rivero’nun yazdığı, Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönettiği bu eserin öyküsünün merkezinde bir hapishane yer alıyor.

The Platform korku filmi mi?

Platform (İspanyolca: El hoyo, The Hole olarak çevrilmiştir) Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönettiği 2019 İspanyol sosyal bilim kurgu korku filmidir. Film, “Dikey Özyönetim Merkezi” adı verilen büyük, kule benzeri bir mekanda geçmektedir.

Platform filminin devamı var mı?

Platform 2Platform / Devamı

Platform filminde kaç katlı?

Film, Goreng karakterinin 48. kattaki bir delikte yatağında uyanmasıyla başlar. The Hole, 333 katlı bir yerdir. Her katta 2 kişi yaşar. Katlar her ay değişir ve insanlar bir sonraki ay hangi katta olacaklarını bilmezler.

The Platform hangi platformda?

Şu anda The Platform’u Netflix’te izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir