İçeriğe geç

Çarç Etmek Ne Demek

Charge etme ne demek?

İngilizce-Türkçe çeviri. Fiil: yüklemek, yüklemek, yüklemek.

Pay etmek ne anlama gelir?

[1] Müzayedede satılan bir şey için fiyat teklif etmek.

Pay etmek ne demek?

böl, böl, böl.

Paydos etmek ne demek?

Eylem. [1]: Yapılan bir şeyden vazgeçmek.

Peylerpeyi ne demek?

Bazı örneklerde “peyder pey, peyderpey, gradually” gibi yazımlar yazım hatalarıdır. Türk Dil Kurumu’na göre kelimenin doğru yazımı “peyderpey”dir. TDK sözlüğüne göre dilimizde karşılığı “az az, kısım kısım, kademeli olarak” anlamına gelir ve kademeli olarak Farsçadan Türkçeye geçmiştir.

Pey vermek ne demek?

Teklif Verme: Belirli fiyat seviyeleri içerisinde veya rezerv fiyat yöntemini kullanarak bir mülk için teklif verme. Rezerv Teklif: Bu, alıcının belirlenen fiyatın üzerinde bir lot için teklif vermeye istekli olduğu maksimum limiti belirlemesi ve bunu doğrudan müzayede şirketine bildirmesi sürecidir.

Paye edilmek ne demek?

İlmiye mensuplarına verilen rütbeyi ifade eden ve sözlükte “görev derecesi, rütbe, rütbe” anlamlarına gelen Farsça pâye kelimesi, daha geniş anlamda her resmi görevin fiili başarıyı değil, rütbe ve unvanla ifade edildiğini gösterir.

Işi paydos etmek ne demek?

[1]: Çalışmayı bırak, çalışmayı bırak.

Pay off ne demek?

“pay out” teriminin diğer terimlerle İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 31 sonuçKategoriTürkçe1Genelödemek2Geneltemizlemek3Genelbirine rüşvet vermek4Genelbirine maaşını verip işini sonlandırma39 satır daha

Peyk atmak ne demek?

Ayrıca bilgi iletme veya iletişim kurma görevini üstlenen bir kişiyi de ifade edebilir. Kökeni: “Peyk” kelimesi Türk kökenlidir ve Osmanlı Türkçesinde kullanılmıştır. Örnek cümle: Kral en güvenilir peygamberini seçti ve onu önemli bir mesaj iletmek üzere komşu krallığa gönderdi.

Perdah etmek ne demek?

ѻ Cilalamak: 1. Cilalamak, parlatmak. 2. (Sakal için) İkinci defa tıraş olmak: Saçını boyasa veya cilalasa bile beli bükülür (Burhan Felek).

Piyastos etmek ne demek?

i. (Yunanca. piastos) Argo. “Yakalamak, tutmak” anlamına gelen “piastos” ve “yakalanmak, tutulmak” anlamına gelen “piyastos” ifadelerinde geçmektedir: bunun “piastos” olma olasılığı var mıdır? (Refi C.

Charge nedir tıp?

CHARGE sendromu, kalp, göz ve işitmede malformasyonlar, solunum ve genitoüriner sistem anomalileri, mental ve fiziksel gelişim geriliği ile karakterize, üst solunum yolu ve kalp anomalileri nedeniyle anesteziklerin uygulanmasını zorlaştırabilen bir sendromdur.

Charged ne demek?

Suçlanan (fiil) Eş anlamlılar Bu kelimeler bir kişiyi yanlış bir şey yaptığı veya bir suç işlediği için suçlamak anlamında kullanılabilir.

Charger ne işe yarar?

Akü şarj cihazları, akülerin şarj edilmesini sağlayan ve bu işlem için özel olarak tasarlanmış cihazlardır. Akü şarj cihazları, akü şarj işleminin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlayan farklı programlara sahiptir.

Şarj ne anlama gelir?

Charge – Nişanyan Sözlüğü. Fransızca “charge” kelimesinden gelen bir alıntıdır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Hangi Sarı Saç Rengi Genç Gösterir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir